XPLORER Fritidsbyxa

Husqvarna_xplorer_pantDessa bekväma och slitstarka byxor för utomhusbruk är sydda med 4-vägs stretchtyg baktilll och på knän. Funktioner inkluderar förstärkt tyg i utsatta områden och förböjda knän för att ge ännu mer komfort och rörlighet. Midjan är justerbar med kardborreband för bästa passform och benens längd kan justeras med knappar. Din mobiltelefon är skyddad av en vadderad ficka. Färg: Kolgrå / Skoggrön.

Finns i både herr- och damstorlekar.

XPLORER Huvtröja

Husqvarna_xplorer_hoodieHuvtröjan har utmärkt komfort och kan bäras som extra lager men även som ytterplagg när så passar. Tröjan är gjord av mycket bekväma material och har en snygg mossgrön färg.

XPLORER T-shirt Kortärmad

husqvarna_xlporer_tshirtDen kortärmade t-shirten fungerar utmärkt att bära under en tröja för extra värme eller enskilt i varmare temperaturer. T-Shirten har en snygg bronsorange färg och ett tryck av vår X-cut sågkedja med sin unika guldfärgade länk.

XPLORER Keps

husqvarna_plorer_keps_orangeEn orange vintage-keps med snyggt tryck av vår pioneersåg. Bandet baktill gör att du lätt kan justera kepsen för perfekt passform.

XPLORER Keps

husqvarna_xplorer_keps_camoEn skogsgrön vintage-keps med barkmönstrad kamouflage och justerbart läderband. Bandet baktill gör att du lätt kan justera kepsen för perfekt passform.

XPLORER Keps

husqvarna_xplorer_keps_greyEn granitgrå canvas-keps med justerbart läderband. Bandet baktill gör att du lätt kan justera kepsen för perfekt passform.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.