godis

Four Friends Duck Strips

four_friends_godis_anka

Four Friends Bone N''chicken

Four_friends_godis_bone

Four Friends Chicken Cube

Four_friends_kyckling_kub

Four Friends Chicken Fillet

four_friends_kyckling

Four Friends Lamb Cubes

four_friends_lamb

Four Friends Beef & Liver

four_friends_beef_hink

Four Friends Chicken

four_friends_kyckling

Pep Ups Anka Spannmålsfri 90g

dogman_pepups_ankaSpannmålsfria belöningsbitar med delikat anka. Hundgodiset innehåller endast anka som protein och passar till känsliga hundar! Utan tillsatt socker.

Pep Ups Kalkon Spannmålsfritt 90g

pep_ups_kalkonSpannmålsfria belöningsbitar med mumsig smak av kalkon. Hundgodiset innehåller endast kalkon som protein och passar till känsliga hundar! Helt utan tillsatt socker.

Dogman Favoritgodis

dogman_favoritgodisKlassiskt och populärt hundgodis i form av välsmakande snittar. Passar perfekt som belöningsgodis då de är lättuggade och enkla att ta med sig i fickan då de ej kladdar. Många hundars favoritgodis!

Dogman Tuggpinnar Kyckling

dogman_tuggpinnar_kycklingVälsmakande tuggpinnar av råhud med delikat kyckling lindad utanpå. Perfekt för kräsna hundar! Tillgodoser tuggbehovet och bidrar till en sund tandhälsa. Håll alltid hunden under uppsikt när den tuggar på tuggben.

Dogman Tuggrullar med Kyckling

Dogman_tuggrullarVälsmakande tuggrullar av råhud med delikat kyckling lindad utanpå. Perfekt för kräsna hundar! Tillgodoser tuggbehovet och bidrar till en sund tandhälsa. Håll alltid hunden under uppsikt när den tuggar på tuggben.

Dentalsticks S/M 7-Pack 180g

dentalsticksSticks Dental bidrar till att avlägsna plack och begränsa uppkomsten av tandsten. Funktionell stjärnform och aktivt plackreducerande ingrediens som tränger ned och rengör på djupet. För små och medelstora hundar

Dentalsticks S/M 28-pack

dentalsticks s/mSticks Dental bidrar till att avlägsna plack och begränsa uppkomsten av tandsten. Funktionell stjärnform och aktivt plackreducerande ingrediens som tränger ned och rengör på djupet. För små och medelstora hundar

Dentalsticks M/L 7-pack 180g

dentalsticksSticks Dental bidrar till att avlägsna plack och begränsa uppkomsten av tandsten. Funktionell stjärnform och aktivt plackreducerande ingrediens som tränger ned och rengör på djupet. För medelstora och stora hundar

Dentalsticks M/L 28-Pack

dentalsticks_largeSticks Dental bidrar till att avlägsna plack och begränsa uppkomsten av tandsten. Funktionell stjärnform och aktivt plackreducerande ingrediens som tränger ned och rengör på djupet. För medelstora och stora hundar

Pep Ups Minihjärtan 450g

dogman_minihjärtanSmå, mjuka belöningsbitar med mumsig smak av kyckling och vilt. Hundgodiset passar perfekt till träning eller promenaden! Utan tillsatt socker. Kommer i en praktisk och förslutningsbar, lufttät burk.

Pep Ups Minibones 450g

pep_ups_minibonesSmå, mjuka belöningsbitar med mumsig smak av kyckling och vilt. Hundgodiset passar perfekt till träning eller promenaden! Utan tillsatt socker. Kommer i en praktisk och förslutningsbar, lufttät burk.

Pep Ups Duobones 300g

pepups_duobonesMjuka belöningsbitar med mumsig smak av kyckling, biff och lamm. Hundgodiset passar perfekt till träning eller promenaden! Utan tillsatt socker. Kommer i en praktisk och förslutningsbar, lufttät burk.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.