nötfoder

Primo Progress 15 kg

Svenska Foder - Primo ProgressProduktbeskrivning:

  • Pelleterat
  • Högt proteininnehåll
  • Passar intensiv köttdjursuppfödning

Proteinrikt färdigfoder för de snabbt växande tjurarna. Primo Progress håller en hög stärkelsenivå vilket ger goda förutsättningar för en hög tillväxt. Primo Progress i begränsad giva passar bra till rekryteringskvigor.

Primo Kalvstart 15 kg

Svenska Foder - Primo ProgressProduktbeskrivning:

Primo KalvStart är Svenska Foders omtyckta startfoder till kalvar i den traditionella pelletsformen. Ett smakligt foder som under många år genererat nöjda kunder och hälsosamma kalvar med hög tillväxt. Råvaruvalet är gjort med hänsyn tagen framförallt till smakligheten och råvarornas förmåga att stimulera papillernas utveckling i vommen. Primo KalvStart innehåller smakämne som stimulerar konsumtionen och därmed tillväxten. Betain som förebygger vätskeförluster och reducerar förekomsten av diarré ingår och allt E-vitamin föreligger i naturlig form.

Rosa Energi 15 kg

Svenska Foder - Primo ProgressProduktbeskrivning:
Smakligt foder med traditionellt högt energiinnehåll. En måttlig stärkelsenivå och mycket fiber av god kvalitet ger ett foder som är skonsamt mot vommiljön. Det gynnar hälsan och mjölkproduktionen.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.