HUSQVARNA

HUSQVARNA 336FR

husqvarna_336_frHusqvarna 336FR levereras komplett med trimmerhuvud, gräsklinga, sågklinga, kombiskydd och klingskydd. Denna flexibilitet gör den till en idealisk lösning för alla som behöver båda produkternas fördelar i ett kraftfullt paket. X-TORQ®-motorn ger råstyrka och utmärkt bränsleekonomi. Levereras med Balance 35 sele.

 

 • Bränsleförbrukning 435 g/kWh
 • Cylindervolym 34.6 cm³
 • Vikt (exklusive skärutrustning) 7 kg
 • Effekt 1.4 kW

HUSQVARNA 545RXT AutoTune

husqvarna_545rxtHusqvarna 545RXT är en röjsåg anpassad för professionellt arbete under tuffa förhållanden. Dess unika kombination av kraft, prestanda och ergonomi ger hög produktivitet och komfortabel användning. Enkel startfunktion och kraftfull X-Torq® motor ger råstyrka och utmärkt bränsleekonomi. AutoTune™ ger optimal motorgång genom en automatisk förgasarinställning. Ingen tid behövs för att ställa förgasaren. Den kompenserar för olika bränslen, höjd, luftfuktighet, temperatur och smutsigt luftfilter.

 

 • Bränsleförbrukning 450 g/kWh
 • Cylindervolym 45.7 cm³
 • Vikt (exklusive skärutrustning) 8.6 kg
 • Effekt 2.2 kW

HUSQVARNA 555RXT

husqvarna-545_rxtHusqvarna 555RXT är en mycket kraftfull röjsåg utvecklad för heltidsarbete under tuffa förhållanden. X-TORQ®-motorn ger råstyrka, snabb acceleration och utmärkt bränsleekonomi. Långt riggrör och vinkelväxel vinklad 35 grader underlättar bredare svep. Mycket låga vibrationer tack vare LowVib®. Levereras med sele Balance XT.

 

 • Bränsleförbrukning 480 g/kWh
 • Cylindervolym 53.3 cm³
 • Vikt (exklusive skärutrustning) 9.2 kg
 • Effekt 2.8 kW

HUSQVARNA 520iRX

husqvarna_520_irx_batteriEn lätt och högpresterande trimmer med röjstyre och bekväm sele för professionell användning. Den har utmärkt ergonomi, tvåvägsrotation på trimmerhuvudet och borstlös motor vilket ger trimmern lång livslängd.

 

 • Vikt utan batteri 3.8 kg

HUSQVARNA 535iFR

husqvarna_535_ifr

Robust och högeffektiv batteridriven röjsåg anpassad för användning i gräs, sly och mindre skogsvegetation. Välbalanserad och med låg vikt.

Väderbeständig (IPX4)

 • Vikt utan batteri 4.5 kg

HUSQVARNA SELE BALANCE X

husqvarna_sele_balanceSele Balance X fördelar belastningen över en stor yta för extra komfort. Selen har en bred och ventilerad ryggplatta och breda vadderade axelband. Detta minskar belastningen och ger viktfördelning mellan vänster och höger axel samt mellan höft och axel. Det flytande höftputan är stötdämpad och kan justeras för gräs- och skogsläge. Selen är mycket lätt att ställa in för bästa passform med enkel bröstplatta och höftbälte. Snabbutlösning underlättar och gör det säkrare att ta bort produkten från selen.

HUSQVARNA SELE BALANCE XT

husqvarna_sele_balance_xtSele Balance XT är vår nya sele med många nya egenskaper för ökad komfort. Breda, stoppade och kroppsnära axelremmar gör selen bekväm att använda och minskar belastningen på överkropp och axlar. Axelremmarna har reflexmaterial för att göra arbete i mörker säkrare. Dessutom finns på höftbältet en lättåtkomlig ficka där du kan ha mobiltelefonen eller verktyg. Den fritt flytande höftputan minskar belastningen på ryggen, kräver mindre energi under arbetet och kan anslutas i gräs- eller skogsläge. Enkel justering på framsidan med två olika lägen för bästa möjliga komfort för både män och kvinnor.

Husqvarnas sortiment säljs enbart via Carl Nilssons Maskinaffär i Älmhult.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.