Batteri & laddare

CTEC MXS 10

ctec_mxs10För större startbatterier, fungerar även som direkt strömkälla


MXS 10 är en helautomatisk 8-stegsladdare som levererar 10 A till 12 V-batterier från 20 - 200 Ah och är även lämplig för underhållsladdning upp till 300 Ah. Den har även batteridiagnos för att fastställa om batteriet kan ta emot och behålla en laddning, ett Recond-läge för återupplivning och rekonditionering av skiktade och djupt urladdade batterier, ett vinterprogram för laddning i kallt väder och ett AGM-batterialternativ som maximerar hållbarhetstiden för de flesta start/stopp-batterier. MXS 10 har också en temperatursensor för optimerad laddning och den kan även användas som en kraftkälla för 12 V-utrustning.

CTEC XS 0.8

ctec_xs_0.8Kompakt underhållsladdning för mindre batterier


XS 0.8 är CTEK:s minsta 12 V-laddare och är lämplig för laddning av mindre batterier samt underhållsladdning av normalstora bilbatterier. XS 0.8 är en kompakt, helautomatisk 6-stegsladdare som levererar 0,8 A och laddar 12 V-batterier från 1,2 till 32 Ah underhållsladdning på upp till 100 Ah. Den är enkel att använda och du kan följa hela laddningsprocessen på den tydliga, lättavlästa displayen.

CTEC MXS 3.8

ctec_mxs3.8Automatisk underhållsladdning för bil och motorcykel


MXS 3.8 mikroprocessorstyrd 7-stegs batteriladdare och underhållare är lämplig för batterier från 1,2 Ah-85 Ah. Funktionerna inkluderar batteridiagnos för att fastställa om batteriet kan ta emot och behålla en laddning, ett patenterat program för avsulfatering och ett "Snöflinge"-program för laddning under kalla dagar. Den innehåller också valbara program för laddning av mindre och normalstora batterier. MXS 3.8 använder CTEKs patenterade Float/Pulse-system som är det mest effektiva underhållsläget när ett batteri är anslutet under långa perioder. MXS 3.8 är enkel att använda och du kan följa hela laddningsprocessen på den tydliga, lättavlästa displayen.

NOCO genius 5

noco_genius5

Genius 5 är en smidig liten automatisk batteriladdare och underhållsladdare för 6v och 12v blysyrabatterier och 12v litiumjonbatterier. Designad för att ladda bilar, husbilar, motorcykel, fyrhjuling, snöskoter, vattenskoter, gräsklippare och mycket mer. Lämplig som underhållsladdare för bil, båt och husvagn. Den övervakar batteriet för en säker och effektiv laddning utan överbelastning och den har även en rekonditioneringsläge som återställer skiktade och djupt urladdade batterier.

NOCO G3500EU

noco_g3500

G3500 UltraSafe är en smart underhållsladdare som är det ultimata valet för bilar, båtar, lastbilar, ATV, snöskoter och andra typer av fordon/maskiner som batteriladdare. Den proffesionellt utvecklade effektiva konstruktionen tillåter över 2 ggr snabbare laddning än den traditionella batteriladdaren. Noco är markandens mest avancerade och säkraste underhållsladdare.

NOCO G26000

noco_g26000G26000 är en portabel automatisk batteriladdare för både 12V och 24V blysyra och litium ion batterier . Avsedd för laddning av bil , båt , husvagn, SUV , eller diesel lastbil samt racingfordon. Den övervakar batteri aktivitet för säker och effektiv laddning utan överladdning, komplett med en inbyggd batteridesulfator för att föryngra underpresterande och sulfaterade batterier . Är även utrustad med en integrerad Jumpcharge motorstartläge för starthjälp åt döda batterier.
 

NOCO G15000

noco_g15000G15000 UltraSafe är en smart underhålls laddare som är det ultimata valet för bilar,båtar,lastbilar,traktorer och andra typer av fordon/maskiner som batteriladdare. Den proffesionellt utvecklade effektiva konstruktionen tillåter över 2 ggr snabbare laddning än den traditionella batteriladdaren. Noco är markandens mest avancerade och säkraste underhållsladdare.

Optima RedTop

optima_redtop

Optima REDTOP 12V 50Ah

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.