sårvård

Aloe Vera Sårspray 99%

aloe_vera_sårspraySårläkning

• Till insektsbett, svullnader och sår
• Rengör och skapar förutsättningar för optimal sårläkning
• Innehåller endast ACTIValoe®

 

Effektivt sårspray för såväl insektsbett, svullnader och sår. Efter tvättning med sårspray rekommenderas applicering av Aloe Vera Gel.
Kan användas upprepade gånger per dag.
Vi använder endast ACTIValoe® som är världens mest testade Aloe Vera och den enda som garanterar 10% polysackarider.
Aloe Vera sårspray har de bästa förutsättningarna för optimal sårläkning och innehåller höga halter av lignin som penetrerar huden på ett effektivt sätt, vilket är viktigt för läkningsprocessen.
Lika effektivt vid insektsbett och svullnader som vid läkning av sår.

Aloe Vera Gel 95%

aloe_vera_gelSårläkning

• Till insektsbett, svullnader och sår
• Även lämplig vid massage
• Innehåller endast ACTIValoe®

 

För sårvård och massage.
Vi använder endast ACTIValoe® som är världens mest testade Aloe Vera och den enda som garanterar 10% polysackarider. Aloe Vera-gelen har de bästa förutsättningarna för optimal sårläkning och innehåller höga halter av lignin som penetrerar huden på ett effektivt sätt, vilket är viktigt för
läkningsprocessen. Aloe Vera-gelen gör huden mjuk och följsam och med den återfuktande glycerolen lämpar den sig väl till massage eller bandagering. Lika effektivt vid insektsbett och svullnader som vid läkning av sår.

Zinksalva

zinksalvaFör vård av karleder och mindre sår.

• Mjukgörande salva
• För mugg och andra småsår
• Innehåller ingredienser som kan förbättra läkningen

 

Zinksalvan från Eclipse Biofarmab är en mjukgörande salva med mandelolja och lanolin för behandling av mindre sår och förebyggande av mugg.

Zink torkar ut de berörda partierna samtidigt som mandelolja och lanolin skyddar och mjukar upp irriterad hud. Vi kan erbjuda en dubbelverkande effekt tack vare att MSM i kombination med vitamin A och D förbättrar läkningen av skador på huden. Lavendeloljan gör inte bara att salvan luktar gott utan är en naturlig olja som återfuktar huden på djupet. Lavendeloljan har också en mild och lugnande doft som gjort den populär i aromaterapi för att lindra stress. Tillverkad efter beprövat recept.

Jodopax Vet

jodopax_vetJodopax Vet är ett effektivt desinfektionsmedel som innehåller 5 % jod och som är bundet till en jodofor. Jodoforen frisläpper lite fri jod i taget, vilket gör produkten effektiv under en längre tid. Medlet är snabbt och effektivt på bakterier, till exempel på salmonella, men även mot svampar och virus. Preparatet har stor genomträngningsförmåga och god rengöringseffekt!

Jodopax RTU

jodopaxFärdigblandad antiseptisk jodlösning för utvärtes bruk.

Avsedd för huddesinfektion och desinfektion av små sår.

Används endast på djur.

Klorhexidin Schampo

klorhexidinAntiseptiskt hudrengöring för djur
Ett antiseptisk shampoo som desinficerar och rengöring päls och hud på djur. Innehåller återfuktande ämnen för att förhindra att huden torkas ut vid upprepade behandlingar. 


Användning 

Vid hudåkommor på djur.
Färdig att användas. Massera in klorhexidinschampo i pälsen eller på huden och låt det verka i 10-15 min. Skölj ur noggrant och använd rikligt med vatten.
Var försiktig med schampo i ögon och inne i öron.

Emin Blue Spray

emin_blue_sprayDesinfektionsvätska för sår och hud.

Svagt blå/lila färgad.

Innehåller bland annat methylrosanelin och isopropylalkohol.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.