Berti EKR-S

Berti_slagslåtterBerti EKR-S är marknadens mest köpta betesputs / slagslåtter och ger ett mycket fint klippresultat över hela bredden tack vare rotorns höga varvtal och effektiva klippegenskaper. Maskinen kan köras front- eller bakmonterad med 540 eller 1 000 rpm på kraftuttaget. Den hydrauliska sidoförskjutningen (standard) ger ett rörelsemönster på 50 cm och är standard på alla modeller.

Modellen är anpassad för traktorer i mellanklassen och finns i arbetsbredder från 180 till 300 cm. Levereras i standardutförandet med hammarslaga alternativt Y-kniv. Självrengörande stödrulle med slagor nära rotorn innebär att ingen avskrapare behövs. Klarar vegetation upp till Ø5-6 cm.

 

Frö att se hela produktutbudet klicka här

Hydrauldrivna klipphuvuden

Berti_klipphuvudBerti har ett brett sortiment av hydrauliska klipphuvuden från mindre modeller för grävare från 3,5 ton upp till huvuden för de tuffaste förhållanden och maskinvikter på 35 ton.

 

För att se hela produktutbudet klicka här

Radiostyrd slagslåtter

Berti_radiostyrd_slagslåtterBerti E-TRAIL är maskinen som klarar av slåttern i alla typer av situationer. Tack vare sin radiostyrning och extremt låga tyngdpunkt lämpar den sig i situationer där det fysiskt inte går att klippa med en traditionell maskin eller i situationer där det kan vara en onödig risk för personskador.

Trejon Optimal Betesputsare

Trejon_optimalTrejon Optimal betesputsare är den säkra och effektiva maskinen vid underhåll av betesmarker och gräsytor i parker med mera. Tack vare sin robusta konstruktion med kraftig, bärande ram är putsaren ett mycket bra alternativ vid klippning i varierande terräng.

 

För fler modeller och mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare.

Armklippare

ArmklippareBertis sortiment av högkvalitativa armklippare baseras på deras erfarenheter som världsledande tillverkare av slagslåttermaskiner. Modellerna byggs utifrån deras beprövade slåtterhuvuden; Medium samt Pro och hanterar vegetation upp till 5 cm i diameter.

 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare.

Trejon Mekanisk Kedjeröjare

kedjeröjare_mekaniskTrejon Optimal kedjeröjare är säkra och effektiva maskiner för underhåll av betesmarker och gräsytor i parker med mera. De är ett bra alternativ för krävande arbeten i varierande terräng. Tack vare sin robusta konstruktion med kraftig bärande ram, kan de effektivt klara röjning i diken och på andra slyområden. Trädrester och sly splittras upp och återväxten blir betydligt långsammare. För extra fin klippning, i stenfri miljö, finns även en effektiv knivsats som tillval. Modell M1650 är Sveriges mest köpta kedjeröjare.

 

Kedjeröjare är utrustade med överbelastningskydd som skyddar maskinen mot vridmomentstoppar. Makinerna har flytläge uppåt, vilket ger god anpassning till terrängen.
De är utrustade med hydraulisk påkörningsskydd som gör att klipphuvudet viks bakåt och samtidigt lyfts för att sedan återgå till arbetsläge per automatik.
Cardan PTO-kraftöverföringsaxeln ut till traktorn är utrustad med frihjul och överbelastningskydd.
Hela klipphuvudet är tillverkad i Hardox® kvalitetsstål och delarna pulverlackeras var för sig innan montering.

 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare.

Trejon Hydrauldrivna Kedjeröjare

hydrualisk_kedjeröjareTrejon Optimal hydrauldrivna klipphuvuden finns i två storleksmodeller och lämpar sig för röjning i ojämn terräng under tuffa förhållanden. Trejon Optimal kedjeröjare har mycket kraftig konstruktion och är utrustad med axialkolvmotor som klarar kontinuerligt arbete under hög belastning med hög verkningsgrad.

Klipphuvudet tillverkas i Hardox® för högsta slitstyrka och livslängd. Det kraftiga kedjemagasinet i klipphuvudet har plats för flera extra länkar vilket gör att kedjan smidigt kan förlängas allt eftersom den slits.

 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare.

Rotomec Klippare

rotomec_klippareKomplett serie av fairway- och ruffklippare avsedda för små och medelstora traktorer. Arbetsbredder från 120 till 600 cm. Anpassade för större gräsmattor, parkytor, sportfält, flygfält, golfanläggningar etc.

Alla maskiner har kraftiga och väldimensionerade pivothjul för bästa följsamhet. De större Cyclone Flex har tre stycken hydrauliskt uppfällbara klippdäck i storlek 360 till 600 cm. Alla 3-punktsmonterade maskiner kan kopplas dragande eller frontmonterade. Luftfyllda gummihjul är standard på samtliga modeller.

 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare.

Rotorklippare

rotorklippare_woodsFör mer än 50 år sedan lanserade WOODS® Batwing®, orginalet bland rotorklippare med fällbara vingar. Den blev omedelbart ett välkänt namn inom produktkategorin. Varför? Eftersom det behövdes ett tåligt redskap som klarade av att klippa och bearbeta de tuffaste grödorna i den tuffaste miljön... Vilket var exakt vad Batwing erbjöd. 

 

Woods har sedan starten i Amerika 1946 växt i omgångar och funnits representerade på den Europeiska marknaden under lång tid. Sedan 2017 via en egenägd anläggning i Belgien. 

 

Alla produkter går genom en noggrann process och omfattande testning innan de börjar tillverkas. Denna omfattande analys och utveckling ser till att alla redskap klarar av flera år av kraftigt bruk, vilket också har gett produkterna ett rykte om enastående hållbarhet. Redskapen är inte bara effektiva, utan varje liten del av alla produkter är genomsyrad av kvalitet.

 

Utöver produkterna från Woods marknadsför Trejon även mindre rotorklippare från Italienska Rotomec. De passar utmärkt till betesputsning samt för tuffare klippning av igenvuxna ytor, exempelvis blastklippning av potatis, slyklippning och liknande.

 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra msakinsäljare.

Gräsharv

gräsharvDessa harvar är utvecklade för luftning av gräs och betesmarker. De åstadkommer bästa växtförutsättningar och jämnar effektivt ut tuvor, sorkhögar, jord och djurspillning.

Den vändbara harvmattan medger skonsam eller aggressiv bearbetning av underlaget. Kraftiga rivare i hållbar stålkonstruktion. Ramen och 3-punktsfästet har en mycket kraftig konstruktion för att tåla de påfrestningar som underlaget bidrar till. Gräsharven passar även för planering i hästhagar och paddockytor samt för till exempel golfbanor.

 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare.

Armklippare

armklippare_ystadArmklippare Scorpion från GreenTec är en helt ny komplett modellserie av väg- och armklippare som finns i många olika utförande med räckvidder från 3,3 m till 6,3 m. Armklipparen har ett nyutvecklat armsystem s.k. Hybrid Arm System som gör att klippararmen antingen kan köras med eller utan parallellföring. Scorpion armklippare erhöll Silvermedalj på Agritechnica för sin Innovationen Hybrid Arm System.

 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare.

Dikesrensare

dikesrensningVasskopor från Michaelis har många fördelar i samband med rensning av diken och vattendrag. Konstruktionen och funktionen på skopan ger en skonsam rensning av vattendraget genom att slänterna kan klippas och gräset behålls på kanterna så att dessa inte rasar ner i vattnet. Klippskopan påverkar dessutom inte botten samt att djurlivet i vattendraget påverkas minimalt.

 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare.

Finger & Häckklippare

FingerklippareFinger- och häckklippare GreenTec består av tre olika modellprogram; häckklipparen HL som klipper grenar upp till 4 cm, häckklipparen HS som klipper grenar upp till 6 cm och den kraftigare fingerklipparen HX med klippkapacitet upp till 11 cm.

 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare.

Häckklippare

häckklippareHäckklippare GreenTec RC med roterande knivar som klipper, hackar och finfördelar det klippta materialet i samma moment, Häckklipparen GreenTec RC finns i flera olika utföranden och har en klippkapacit upp till 4 cm och efterlämar ett perfekt resultat, GreenTec RC kan med fördel monteras på de flesta bärare.

 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare.

Kant/Stolpklippare

stolpklippareKant-/Stolpklippare GreenTec RI finns i två olika modeller för klippning under inhägnad eller runt stolpar och staket.

 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare.

Släntklipparredskap

SläntklippareSläntklipparredskap för professionell användning.

Hos Ystamaskiner hittar ni ett stort  utbud av professionella släntklipparredskap och tillbehör såsom grensåg, finger- och häckklippare, häckklippare, slaghackshuvud m.m.

För mer information klicka här elle kontakta någon av våra maskinsäljare.

Slagkraft

I Vindeln, omgivna av Västerbottens skogar, ligger Cranab's fabriker. Här utvecklar och tillverkas kranar, gripar och buskröjare i världsklass. Företaget finns i norra Sverige men verkar över hela världen nära de kunder de utvecklar produkter för. Med över 50 år av erfarenhet och gediget teknologiskt kunnande jobbar de ständigt för att ta fram  innovativa produkter.

 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare.

Kontakta någon av våra maskinsäljare för mer information.

Älmhult eller Ingelstad.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.