Vi söker maskinreparatörer till våra anläggningar i Ingelstad och Älmhult

Vi söker maskinreparatörer till våra verkstad i Ingelstad. Är du en person som brinner för service och att hjälpa andra så finns här möjligheten till ett varierande och fartfyllt jobb. Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. Är du rätt person för uppgiften?

 

ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter består av felsökning, reparation och förebyggande underhåll av maskiner inom jord- och skogsbruk samt entreprenad. Arbetet är brett och du kommer att ställas inför olika uppgifter av varierande svårighetsgrad i en lösningsorienterad miljö. Vi utför alla förekommande arbeten på de olika systemen som våra kunders maskiner består av. Arbetet sker både i verkstaden och på fältet.

 

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som är noggrann och ambitiös. Du drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Du som söker har fordonsteknisk utbildning eller annan relevant teknisk utbildning. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet som tekniker eller mekaniker. B-körkort och datorvana är ett krav. Svenska i tal och skrift samt förståelse för engelska språket är ett krav.

 

ANSÖKAN

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 31 januari.

 

För Ingelstad

Skicka ansökan och CV till: kalle@urasamaskin.com

 

Välkommen med din ansökan!

 

Har du frågor och funderingar kring tjänsterna kontakta gärna någon av oss:

Karl-Johan Karlsson 0470-73 80 53

 

 

Vi söker maskinförsäljare med inriktning lantbruk till vår anläggning i Ingelstad

ARBETSUPPGIFTER

Du arbetar aktivt med att ta kontakt med befintliga kunder såsom nya kunder. Som säljare planerar och skapar du dina egna affärsmöjligheter, allt från första kundkontakt till avtalsskrivning, leverans och uppföljning. Som säljare av lantbruksmaskiner är du sälj- och resultatinriktad och du ansvarar för försäljningen inom angivet område. Du lägger stor vikt vid att bygga hållbara och långsiktiga kundrelationer. Du har ett nära samarbete med övriga säljare och med personalen för service- och eftermarknad.

 

DIN BAKGRUND

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder den allra bästa servicen. Därför söker vi dig som har stort engagemang, stark drivkraft och god initiativrikedom. Detta ser vi som grundförutsättningar för att lyckas med försäljning. Som säljare ska du kunna arbeta självständigt och målinriktat och alltid fokusera på att lösa kundens specifika investeringsbehov. Du ska utveckla hållbara och långsiktiga relationerna med både befintliga och nya kunder. Du är bra på att skapa relationer och inger förtroende. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom denna eller liknande bransch. Detta är dock inget krav utan vi lägger störst vikt på dina personliga egenskaper. Du kommer att få stora möjligheter att påverka ditt arbete och därmed vår verksamhet.

 

OM OSS

Uråsa Maskinaffär AB grundades i slutet av 40-talet och är ett väletablerat privatägt fullserviceföretag som erbjuder försäljning och service av traktorer, lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner, grönytemaskiner samt mindre skogsmaskiner. Vi arbetar tätt ihop med vårt dotterbolag Carl Nilsson AB vilket gör att vi är ett stort arbetslag som jobbar tätt ihop för att ge den bästa supporten till våra kunder. Vi är auktoriserade återförsäljare för flera starka fabrikat som Deutz-Fahr, Krone, Amazone, He-Va, Alstor, Vimek, Mowi, Randex, Trioliet m.fl.

 

ANSÖKAN

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

 

Skicka ansökan och CV till: jonas.arvidsson@urasamaskin.com

 

Välkommen med din ansökan!

 

Har du frågor och funderingar kring tjänsterna kontakta gärna någon av oss:

Jonas Arvidsson 0470-73 80 51

Carl-Martin Nilsson 0476-533 08

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.