lusern

Krafft Lucerne Chopped 15kg

Hackad_lusern

KRAFFT LUCERNE Chopped är ett varmluftstorkat grovfoder baserat på hackad lusern. Används i kombination med hö, ensilage och bete - och kan tillsammans med foderhalm även ges som enda grovfoder. Rikt på fibrer och högvärdigt protein, och har en balanserad sammansättning av andra viktiga näringsämnen. Hög fiberhalt gynnar en sund grovtarmsfunktion.

Utfodra alltid med grovfoder före kraftfoder, och dela gärna upp kraftfodret på flera utfodringstillfällen per dag.

 

OBS! Lucerne Chopped har bytt till 15kg förpackning, innehållet är detsamma bara annan förpackningsstorlek. Under en övergångsperiod har dock en helt vit säck använts men framöver kommer säcken ha samma utseende som den haft hitintills.  

 

 • Rikt på fibrer och högvärdigt protein
 • GMO fria råvaror, läs mer om GMO HÄR
 • Plastsäck 15kg
 • Tänk på att tillsätta mineraler och vitaminer ifall lusern ges som enda komplement utöver grovfoder
 • Hackat strå

Krafft Lucerne Pellets 25kg

lucerneKRAFFT LUCERNE Pellets är varmluftstorkad lusern i pelletsform. Används i kombination med hö, ensilage och bete. Rikt på fibrer och högvärdigt protein, och har en balanserad sammansättning av andra viktiga näringsämnen. Hög fiberhalt gynnar en sund grovtarmsfunktion och verkar stabiliserande då detta foder används som ett komplement till annat grovfoder.
Utfodra alltid med grovfoder före kraftfoder, och dela gärna upp kraftfodret på flera utfodringstillfällen per dag.

Rikt på fibrer och högvärdigt protein
Bör blötläggas innan utfodring
GMO fria råvaror, läs mer om GMO HÄR
Återvinningsbar papperssäck 25kg
Tänk på att tillsätta mineraler och vitaminer ifall lusern ges som enda komplement utöver grovfoder
Pellets 8mm

Krafft Lucerne Pure Pellets 25kg

krafft_pure_lucerneKRAFFT LUCERNE Pure Pellets är varmluftstorkad lusern i pelletsform utan tillsatt melass. Används i kombination med hö, ensilage och bete. Rikt på fibrer och högvärdigt protein, och har en balanserad sammansättning av andra viktiga näringsämnen. Hög fiberhalt gynnar en sund grovtarmsfunktion och verkar stabiliserande då detta foder används som ett komplement till annat grovfoder.

 

 • Ingen tillsatt melass
 • Rikt på fibrer och högvärdigt protein
 • Bör blötläggas innan utfodring
 • GMO fria råvaror, läs mer om GMO HÄR
 • Återvinningsbar papperssäck 25kg
 • Tänk på att tillsätta mineraler och vitaminer ifall lusern ges som enda komplement utöver grovfoder
 • Pellets 8mm

Lusernpellets Svenska Foder

SojaLusernpellets är hetluftstorkat och pelleterat grovfoder utan tillsats av socker eller melass. Lusernpellets kan ges till alla djurslag, men är vanligast till häst. Lusern tillför foderstaten extra fiber och protein. Lusern är också populärt att ge till värphöns då det har en positiv effekt på gulefärgen. När man fodrar med enskilda råvaror måste foderstaten kompletteras med extra vitaminer och mineraler, oavsett djurslag.

Brogaarden hackad Lucerne

lucerneBrogaardens Lucern Mix är en fiberblandning med högt energi, protein och kalciuminnehåll och är ändamålsenlig till de flesta hästar. Brogaardens Lucern Mix består av snittad lucern och ugnstorkat snittat gräs, för att ge en god smak.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.