KNZ® BASIC 100

knz_basicKNZ® BASIC 100 är rent salt med 99,9 % natriumklorid.

Kan användas för alla djur.

 

Finns som 10kg och 2kg.

KNZ® STANDARD

knz_standardKNZ® STANDARD är det idealiska tillskottet till basransonen eller fullfodret. Förutom salt och magnesium innehåller den de essentiella spårämnena magnesium, zink, koppar, jod och selen.

 

Finns som 10kg och 2 kg

SP SHEEP

sp_sheepSP SHEEP är särskilt utvecklad för får. Förutom salt och magnesium innehåller den essentiella spårämnen som zink, järn, jod och selen.

KNZ® WILD

knz_viltKNZ® WILD har utvecklats speciellt för vilt. Slickstenen innehåller inte bara natriumklorid, utan också magnesium, zink, koppar, jod, selen och järn. Förutom att den bidrar till att fylla behovet av mineraler och spårämnen lockar KNZ-slickstenen också djuren till foderstationen.

SP Himalaya

himalaya_saltstenSP Himalaya är en naturlig slicksten huggen direkt ur ett naturligt bergsalt. Utseendet varierar från sten till sten beroende på bergets naturliga skiftningar. ca: 2 kg.

Equisalt Advantage

equisalt_advantageEquisalt Advantage är en saltsten av naturligt bergsalt som berikats med elektrolyter, biotin och selenjäst. Saltstenen är idealisk för hästar som arbetas svettiga. 2 kg

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.