Vitaminer & Mineraler

En mineralsten att picka på!
Ge dina fåglar lite extra sysselsättning! Peckstone är precis som det låter en sten som är till för att fågeln ska kunna picka på den. Den hjälper till att ge fåglarna utlopp för sitt naturliga beteende och på så sätt öka deras välfärd. Samtidigt som den kan hjälpa till att förhindra oönskat beteende såsom fjäderplockning får fåglarna i sig viktiga salter och mineraler. Den främjar på så vis en god benbildning och fjäderdräkt.

Peckstone kan användas till äggläggande höns, livkycklingar, slaktkycklingar, gäss och kalkoner. Båda stenarna är godkända att använda i ekologisk produktion.

Peckstone Poultry Eco Picksten för yngre fåglar

peckstone_8kg
Innehåller helt vete och är därmed lite mjukare i konsistensen. Stenen passar därför bättre till lite yngre djur. För värphöns och större fåglar så bör stenen lyftas ur baljan och placeras på den upp och nedvända baljan.

Förpackning: 8 kg

Peckstone Mineral Eco Picksten för värphöns

peckstone_10kg
Används främst till äggläggande höns. Innehållet av Ca, Mg, Na och övriga mikromineraler främjar en hälsosam metabolism och en bra benbildning och fjäderdräkt.

Förpackning: 10 kg

Multivitamin Fjäderfä

multivitaminFlytande kompletteringsfoder för fjäderfä som behöver tillskott av fett och vattenlösliga vitaminer samt selen.

Säkra en allsidig vitaminförsörjning.
Återupprätta vitaminbalansen vid och efter sjukdom.
Förstärker imunförsvaret.

Ges i vattnet eller på fodret. Inblandning av multivitaminen får inte överstiga 1% av den dagliga fodergivan, för att inte överskrida tillåten foderstat.

Vispum Fodertillskott

vispumVispumin är ett högeffektivt fodertillskott speciellt framtaget till höns och duvor. Vispumin innehåller 24 olika vitaminer, mineraler och elektrolyter. Blanda 1 tsk/kg foder/dag och djuren får efter en kort tid en blank och fin fjäderdräkt. Innehåller 1 kg.

För mer information om vitaminer och mineraler klicka här

klicka här 

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.