Stamkvistare & Stånghäcksax

Stihl batteristamkvistare HTA 85

stihl_hta_85Batteridriven stamkvistare med teleskopiskt riggrör för sågning och beskärning av t.ex. fruktträd och professionell trädvård. Lått och kraftfull, med sågkedja 1/4" PM3 för exakt ansättning och bra skäreffekt, låga vibrationer. Arbetar tyst och mycket bra i tätbebyggda och ljudkänsliga områden. Med kedjespänning från sidan och integrerad mutter på kopplingskåpan.
 

Stihl Teleskopisk batteristångsåg HLA 85

Stihl_HLA85Professionell batteristånghäcksax i AP-Systemet, med extremt stor räckvidd. Vid behov kan riggröret dras till en imponerande längd på hela 3,30 m. Och längden justeras naturligtvis in helt utan verktyg via en snabbjustering. 50 cm lång kniv, slipad på båda sidorna. Knivbalken kan ställas in mellan -45° upp till 70°. En maskin som är perfekt för höga, breda eller mycket lågväxande häckar. Tack vare batteridriften är den mycket lämplig i ljudkänsliga områden. Fullt kompatibel med STIHL batterisystem.

 

Stihl delbar batteridriven stånghäcksax HLA 56

Stihl_hla56Lätt batterihäcksax på stång för klippning av höga eller mycket låga häckar i den egna trädgården. Ingår i STIHL AK-System, där ett batteri passar alla maskiner. Enkelsidigt slipad, droppformad kniv som kan vinklas mellan - 45° upp till + 90° och delbart skaft för enkel transport och förvaring. I standardutrustningen ingår också en praktisk hållare som gör det ännu enklare att förvara häcksaxen när den inte används. Transportlängd 115 cm, totallängd 210 cm, vikt 3,8 kg.

 

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.