stövlar

Tretorn Eva

tretorn_stövel_evaEva är en praktisk och stilren stövel i vattentätt naturgummi med en klassisk siluett. Med rejäl yttersula och förstärkt tå och häl är Eva en stabil och bekväm stövel i alla väder. Eva är handgjord i PVC-fritt naturgummi. Med resår på båda sidor av skaft och dragflik vid hälen är skon lätt att komma i och ur.

Tretorn Eva Harvest

tretorn_eva_harvestEva är en praktisk och stilren stövel i vattentätt naturgummi med en klassisk siluett. Med rejäl yttersula och förstärkt tå och häl är Eva en stabil och bekväm stövel i alla väder. Eva är handgjord i PVC-fritt naturgummi. Med resår på båda sidor av skaft och dragflik vid hälen är skon lätt att komma i och ur.

Nokian Finntrim

nokian_finntrimFinntrim är en lätt och smidig varmfodrad friluftsstövel från Nokian. Kraftiga dobbar ger bra grepp även i tuff terräng. Sulan kan förses med dubbar. Låg vikt och god passform.

Dunlop Purofort skydsstövel

Dunlop_purofortSlitstarka skyddsgummistövlar från Dunlop.

Stövlarna har ett smutssavvisande mönster på sulorna som också gör att stövlarna är mycket halkhämmande. 

Resistenta mot mineraliska, animaliska och vegetabiliska oljor, gödsel samt olika kemikalier. Mycket bra isolering och med en fukttransporterande inläggssula samt sömlöst innerfoder. 

Stövlarna har tåhätta och spiktrampskydd i stål. Slitstark yttersula med halkhämmande TPU-inlägg som minimerar risken för vridskador. 

Lämpliga för industri, bygg, hantverk, lantbruk, skogsbruk och trädgård. 

Nokian Finnjagd

Stövel_nokian_finnjagdFinnjagd är en av Nokians klassiska, bekväma outdoorstövlar. Tight passform och passar bra för vandring.

En smidig och vridstyv jakt- och vandrarstövel med mycket bra hälgrepp. Snabbtorkande polyesterfoder. Yttersula med bra grepp som även kan förses med dubbar. Stålgelänk i hålfot för bra stabilitet samt tåförstärkt och dubbelförstärkt hälkappa. Justerbart skaftavslut. Urtagbar stötdämpande innersula i filt.

Nokian Tuura

Nokian_tuuraFinnjagd är en av Nokians klassiska, bekväma outdoorstövlar. Tight passform och passar bra för vandring.

OBS! Vi rekommenderar att ni väljer ett par stövlar som är 1-2 storlekar mindre än er ordinarie skostorlek då denna modell, liksom många andra Nokian-modeller, är stor i storleken!

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.