JORDBEARBETNING

Amazone kultivator

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare i Älmhult eller Ingestad.

HE-VA Ringvält 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare i Älmhult eller Ingestad.

 

 

 

Jordfräs

Jordfräsarnas knivar tillverkade av specialstål och har mycket kraftig infästning - därför är det 10 års stenbrottsgaranti på knivarna!

Jordfräsarna finns i varierande storlekar och lämpar sig för traktorer upp till 220 hk. Arbetsdjupet regleras i standardutförande med hjälp av sidomedar. Kraftig kedjetransmission i oljebad ger mycket lågt slitage och hög driftsäkerhet. Kraftöverföringsaxel med överbelastningsskydd ingår. Jordfräsarna ger jämn bearbetning av jorden över hela sin bredd. Maskinen har kraftig infästning av knivarna. Efterredskap för djuphållning kan erhållas som extra utrustning.

 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare

Knivfräsar

Knivfräsar från Ortolan och Alpego är lämpliga vid alla typer av såbäddsberedning. De skiljer sig i första hand från jordfräsar genom att rotoraxeln är utrustad med raka vridna knivar istället för knivar vinklade i 90 grader. De har dessutom betydligt fler knivar, vilket tillsammans med utformningen innebär att såbäddsbotten inte blir tätpackad utan blir luftig så att grundvattnets kapillärdrivande förmåga kan bibehållas.

Knivfräsarna finns i varierande storlekar och lämpar sig för traktorer upp till 220 hk. Knivfräsarna kan bestyckas med olika typer av redskap för efterbearbetning. Arbetsdjupet regleras i standardutförande med hjälp av sidomedar. Kraftig kedjetransmission i oljebad ger mycket lågt slitage och hög driftsäkerhet.

 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare.

Kivi-Pekka Stenplockare

Kivi-Pekka stenplockare finns i fyra modeller - 4, 5, 6 och 7 m. De är speciellt framtagna för att klara de tuffaste förhållanden samtidigt som de erbjuder en hög kapacitet och ett enkelt handhavande. Denna typ av maskiner sparar mycket tid samt motverkar effektivt slitage och oförutsedda stillestånd i övriga maskinkedjan. Med ett gediget tillbehörsprogram kan maskinerna enkelt utrustas utifrån de förutsättningar och behov som råder.

 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare.

Kontakta någon av våra maskinsäljare för mer information.

Älmhult eller Ingelstad.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.