KEDJOR & SVÄRD

Stihl Motorsågsvärd

stihl_svärdLätta, men robusta
 
Svärdets uppgift är att omvandla motoreffekten i din motorsåg till bästa möjliga skäreffekt. Motorsågssvärd måste klarar tuffa påfrestningar utan att ge efter. STIHL erbjuder två grundtyper av motorsågssvärd, Rollomatic och Duromatic. Svärden är framtagna för olika krav och användningsområden, Rollomatic är perfekta för de flesta uppgifterna medan Duromatic är för de allra tuffaste uppgifterna.

 

Se hela Stihls sortiment

Stihl Sågkedjor

stihl_kedjaTand för tand med högsta precision
 
Att välja rätt kedja är en förutsättning för säkert, enkelt och effektivt arbete med din motorsåg. STIHL har den optimala sågkedjan för varje uppgift, effektklass och motorsågsmärke. Vi erbjuder robusta sågskedjor i klassisk tappning, men även specialkedjor med helbepansrade skärtänder som klarar av pansarglas och plåt. Alla sågkedjor håller samma höga kvalitet och är ett schweiziskt precisionsarbete från vår fabrik i Wil. De tillverkas i specialmaskiner som också de utvecklats och producerats av STIHL.

 

Se hela Stihls sortiment

Husqvarna Motorsågsvärd

husqvarna_svärdGenom att välja rätt svärd kan du ge din motorsåg bättre prestanda och längre livslängd. Med ett originalsvärd från Husqvarna får du ut mesta möjliga av din motorsåg, deras sortiment innehåller svärd för alla användningsområden.

 

Se hela Husqvarnas sortiment

Husqvarna Sågkedjor

husqvarnaMotorsågskedjorna från Husqvarna har utformats för att optimera motorsågen. Du får hög prestanda, vilket jobb det än gäller. I vårt sortiment finns alltid en reservkedja som lämpar sig för just dina behov.

 

Se hela Husqvarnas sortiment

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.