Vi söker maskinförsäljare med inriktning lantbruk till vår anläggning i Ingelstad

Säljare lantbruksmaskiner!

 

Vi är inne i en väldigt expansiv fas och söker Maskinsäljare till vår anläggning i Ingelstad.

Är du genuint intresserad av maskiner, lantbruk och människor så är detta jobbet för dig! 

 

Din bakgrund 

 

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder den allra bästa servicen så därför söker vi dig som har en stor drivkraft och initiativrikedom för att lyckas med försäljning. Som säljare ska du kunna jobba självständigt och målinriktat med fokus på att lösa kundernas investeringsbehov. Du ska utveckla relationerna med våra befintliga kunder och du ska skapa nya långsiktiga kundkontakter. Du är bra på att skapa relationer och inger förtroende hos våra kunder. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom denna bransch men detta är dock inget krav utan vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi söker dig som har ett stort engagemang.

Genom ditt engagemang finns det stora möjligheter att påverka ditt arbete och vår verksamhet.

 

Arbetsuppgifter

 

Du arbetar aktivt med att såväl skaffa nya kunder som att bygga långsiktiga kundrelationer. Som säljare driver och skapar du dina egna affärsmöjligheter, allt från första kundkontakt till avtalsskrivning, leverans och uppföljning.

Som säljare av lantbruksmaskiner är du sälj- och resultatinriktad och ansvarar för försäljningen inom området. Du arbetar aktivt med att skaffa nya kunder och lägger stor vikt vid att bygga långsiktiga kundrelationer. Som säljare driver och skapar du dina egna affärsmöjligheter, allt från första kundkontakt till värdering av inbyten, avtalsskrivning och leverans.

Du har även ett nära sammarbete med våra verkstadstekniker och vår reservdelspersonal.

 

Företaget

Uråsa Maskinaffär AB grundades i slutet av 40-talet och är ett väletablerat privatägt fullserviceföretag som erbjuder försäljning och service av traktorer, lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner, grönytemaskiner samt mindre skogsmaskiner. Vi arbetar tätt ihop med vårt dotterbolag Carl Nilsson AB vilket gör att vi är många som kan supporta våra kunder.

 

Vi är auktoriserade återförsäljare för flera starka fabrikat som Krone, Deutz-Fahr,

He-Va, Amazone, Weidemann. Berti, Trioliet, Flexitrac Bunning, Alstor, Vimek, Mowi, Farma mm.

 

 

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt dock senast 14 april.

Välkommen med din ansökan!

 

Skicka ansökan och CV till: jonas.arvidsson@urasamaskin.com

 

Vid övriga frågor kontakta:

 

Jonas Arvidsson 0470-73 80 51

Carl-Martin Nilsson 0476-533 08

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.