Maskinförsäljare

Uråsa Maskinaffär AB och Carl Nilsson AB är två anrika och väletablerade företag som grundades 1948 och 1914. Vi erbjuder försäljning och service av traktorer, lantbruksmaskiner,skogsmaskiner, entreprenadmaskiner och grönytemaskiner. På våra anläggningar i Ingelstad och Älmhult finns även reservdelslager och butik. Vi är auktoriserade återförsäljare för flera marknadsledande fabrikat och leverantörer som Krone, Deutz-Fahr, Amazone, Dal-bo, Komatsu, Trejon, Vimek, Alstor med flera.

 

Vi expanderar genom att förstärka säljorganisationen med ytterligare en lantbrukssäljare till våra anläggningar i Älmhult och Ingelstad.

 

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för lantbruksmaskiner och en stor drivkraft och initiativrikedom för att lyckas med försäljning. Som säljare ska du kunna jobba självständigt och målinriktat med fokus på att lösa kundernas investeringsbehov. Du ska utveckla relationerna med våra befintliga kunder och du ska skapa nya och långsiktiga kundkontakter. Du är bra på att skapa relationer och inger förtroende hos våra kunder.

Datorvana och minst B-körkort ser vi som en självklarhet. Löpande produkt- och säljutbildning får du hos våra leverantörer.

 

Du kommer ha daglig kontakt med någon av våra 27 anställda samt täta kontakter med våra leverantörer och kunder vilket gör ditt jobb väldigt varierande, roligt och intressant.

 

För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta:

Jonas Arvidsson 070-653 04 10 jonas.arvidsson@urasamaskin.com 

Carl-Martin Nilsson 072-554 72 08 carl-martin@carlnilsson.se

 

 

Skicka din ansökan med CV till:

jonas.arvidsson@urasamaskin.com

Reservdelspersonal

Vi söker reservdelspersonal till vår anläggning i Älmhult. Är du en person som brinner för service och att hjälpa andra så finns här möjligheten till ett varierande och fartfyllt jobb. Tjänsten är på heltid med tillträde snarast.

 

ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara försäljning och hantering av reservdelar samt lagerbevakning och lagerplanering. Du kommer att ha ständig kontakt med våra kunder men också ha ett nära samarbete med våra verkstäder, våra maskinförsäljare och våra leverantörer. Mycket av arbetet sker i vårt och våra leverantörers olika datasystem och på olika språk.

 

DIN BAKGRUND

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder den allra bästa servicen. Vi måste vara snabba och flexibla och det är därför viktigt att du är en positiv, tillmötesgående och noggrann person som tycker om att hjälpa människor och hitta lösningar på de problem som uppstår. Du har god initiativförmåga och ser vad som behöver göras. Du har en hög social kompetens och är van att möta kunder i olika situationer. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom fordons- eller reservdelsbranschen. Detta är dock inget krav utan vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi söker dig som har ett stort engagemang i att ge våra kunder den bästa servicen. God datorvana och språkkunskaper i engelska är ett krav för att klara arbetet.

 

ANSÖKAN

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 10 februari.

 

Skicka ansökan och CV till: marina@carlnilsson.se

 

Välkommen med din ansökan!

 

Har du frågor och funderingar kring tjänsten kontakta gärna någon av oss.

Marina Jeppsson 0476-533 03

Carl-Martin Nilsson 0476-533 08

Jonas Arvidsson 0470-73 80 51

Karl-Johan Karlsson 0470-73 80 53

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.