Bekämpning myra

Myrr D

myrr_dMyrr D är ett säkert, effektivt och beprövat ströpulver från Bayer Garden som bekämpar myror och andra krypande insekter. Levereras i praktisk ströburk som rymmer 250 gram.

Myrr Extra

myrr_extraMyrr Extra Myrmedel är ett granulat mot myror på uteplatser och omkring byggnader. Myrorna äter av sockerbetet och tar med sig giftet till boet, där yngel och drottning utfodras. Hela boet är utrotat efter 7-14 dagar.

Myrr Flex

myrr_flexMyrr Flex är ett effektivt myrmedel med mikrogranulat som verkar direkt vid kontakt för långvarig kontroll mot myror. Myrmedlet kan både vattnas ut, sprayas eller strös ut.

Myrr Myrdosa 2-pack

Myrr_myrdosaMot myror inomhus. Myrr myrdosa är effektiv och hygienisk mot myror inne. Kan placeras överallt t.o.m på köksbordet. Perfekt för användning i hobbyväxthus. 

Myrr Q Myrdosa

Myrr_q_myrdosaMyrdosan håller sig aktiv i hela 12 veckor från aktiveringen. Det är en effektiv och lättanvänd dosa som lämpar sig bäst inomhus för bekämpning av den så vanliga svartmyran. En modern förpackning som väger mindre.

Myrr till utvattning

myrr_utvattningEtt effektivt myrmedel för att utrota myrbon genom utvattning direkt i myrboet. För användning utomhus.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.