skogsvagnar

FTG MOWI 850

mowi_850FTG Mowi 850 - 9-tons huggarvagn liten o smidig för gårds- o skogsbrukaren!

 

Vagnen är utrustad med 3 bankar inkl 6 stakar (bakljus går att få som tillval i den 3:e banken), vagnsstyrning, har en framflyttad boggie som gör det lättare att ta sig fram i terrängen och likaså är boggivaggan sneddad för att tex inte så lätt fastna i stubbar. Teleskopiska stödben som standard och som tillval finns även idag vätskefyllda däck för att få ner tyngdpunkten på vagnen. Liten men ändå stor, robust och smidig i skogen med en bredd på 203 cm mellan hjulen (400/60x15,5-däck, traction finns som tillval). Lastarean är trots den låga lasthöjden hela 2,0 kvm. Är lämplig för transport och hantering av massaved, brännved, timmer och ris (insatsplåtar finns som tillval).

 

För mer information om produkten klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare i Älmhult eller Ingelstad.

FTG MOWI 1050

mowi_1050FTG Mowi 1050 - 10-tons huggarvagn för den aktive skogsbrukaren stor som liten!

 

 

Vagnen är utrustad med 3 bankar (bakljus i 3:e banken) inkl 6 stakar, vagnsstyrning, har en framflyttad boggie som gör det lättare att ta sig fram i terrängen och likaså är boggivaggan sneddad för att tex inte så lätt fastna i stubbar. Teleskopiska stödben är ett tillval de flesta väljer och som tillval finns idag dessutom vätskefyllda däck för att få ner tyngdpunkten på vagnen. Stor och robust men tar sig smidigt fram i skogen med en bredd på 213 cm mellan hjulen (15/70x18-däck, traction finns som tillval). Lastarean är 2,3 kvm (förlängningsstakar finns som tillval samt hydrauliska stöttor). Är lämplig för allt slags skogsbruk och riskörning (insatsplåtar finns som tillval). Men kan också med fördel användas för att lösa alla förekommande lyft- och transportbehov på gården samt i annan verksamhet. Exempel på andra användningsområden är transport av balar, fylla på såmaskinen, plocka sten på åkrar, höga lyft etc. Funktion och prestanda i den högre klassen!

 


För mer information om produkten klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare i Älmhult eller Ingelstad.

FTG MOWI 1250 4WD

mowi_1250_4wdMOWI 1250 4WD
En ny mycket kraftig vagnskonstruktion för professionell användning vid tyngre transporter och hantering i samband med gallring och slutavverkning. Väl anpassad även för hantering av större volymer av timmer. 

Löser alla förekommande lyft- och transportbehov på gården och i annan verksamhet. Prestanda och funktion ligger i den högsta klassen. MOWI:s ramstyrning gör vagnen till ett komplett ekipage tillsammans med den suveränt kraftiga bakvagnen som har väl skyddande bakljus inbyggda i en tredje banke. Teleskopiska stödben som tillval. Lastkapacitet 12 ton och lastarea på 2,7 m2.MOWI 1250 kan utrustas med parallellförd kran MOWI 400 (räckvidd 6,2 m, lyftkraft 480 kg på full längd) eller MOWI 4567 (räckvidd 6,7 m, lyftkraft 525 kg på full längd). Båda modellerna har alla unika MOWI-fördelar, lätt att köra, hög åtkomlighet, stabila och säkra.

 


För mer information om produkten klicka här  eller kontakta någon av våra maskinsäljare i Älmhult eller Ingelstad.

 

 

FTG MOWI 1450

mowi_1450MOWI 1450 WD
FTG Mowi 1450 WD - 14-tons huggarvagn med olika hjulalternativ! Vagnen som är vår största är utrustad med "robbson drift" fram/back på alla 4 hjulen, skivbromsar på 2-hjul är standard.

 

Den har en framflyttad boggie som gör det lättare att ta sig fram i terrängen och likaså är boggivaggan sneddad för att tex inte så lätt fastna i stubbar, vagnsstyrning, 4 bankar (bakljus i bakre banken) inkl 6 stakar. Lavett stödben som tillval och likaså vätskefyllda däck för att få ner tyngdpunkten på vagnen. Stor, robust och med drift tar den sig fram i skogen även under extrema förhållanden med en bredd på 237 cm mellan 500-tractionhjulen (600/50x22,5 och likaså 700/40x22,5 går att få som tillval). Lastarean är 3,3 kvm (förlängningsstakar finns som tillval samt hydrauliska stöttor). Är lämplig för såväl proffesionellt bruk, allt slags skogsbruk och riskörning (insatsplåtar finns som tillval). Men kan också med fördel användas för att lösa alla förekommande lyft- och transportbehov på gården samt i annan verksamhet. Exempel på andra användningsområden är transport av balar, fylla på såmaskinen, plocka sten på åkrar, höga lyft etc. Funktion och prestanda i den högsta klassen!

 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare i Älmhult eller Ingelstad.

Farma

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare.

Cranab Gripare och gripsågar

För att samla ihop, förflytta och sortera virke.

Cranab producerar tre serier med gripare för det globala skogsbruket, optimala för skotare

och lastbilskranar samt flishuggare.

Oavsett vilken serie du väljer är de framtagen för att du ska kunna arbeta effektivt med full kontroll och precision.

 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare.

Naarva Skördaraggregat och klippar

Ställs du i ditt arbete inför uppgifter som avverkning av energived, första gallring, integrerad avverkning,

skötsel av parkanläggningar, röjning av ledningsgator, röjning av väg- och åkerrenar eller borttagning av

problemträd inom stadsområden. Då har Naarva en lämplig produkt för dig

 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra säljare.

Multiforest skogsvagnar

Med Trejon Multiforest förvandlas alla traktorer till kraftfulla skogsekipage. Det breda modellutbudet

täcker behovet för stora traktorer i det professionella skogsbruket såväl som för den mindre skogsägaren med gårdstraktor.

Vid produktutveckling och tillverkning av Trejon Multiforest ställs hårda kvalitetskrav.

Varje ingående komponent genomgår ett kvalitetssäkringsprogram samt praktisk funktions- och säkerhetsprövning.

Samtliga skogsvagnar och kranar inom Trejon Multiforest tillverkas i en toppmodern fabriksanläggning, med en noggrant

övervakad tillverkningsprocess.

Här nedan presenteras några av de mest populär kompletta ekipage och paket av tillbehör till dessa. 

 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra säljare.

Kontakta någon av våra maskinsäljare för mer information.

Älmhult eller Ingelstad.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.