smörjmedel & bränsle

Tvåtaktsolja, LS+

husqvarna_2taktsolja2-taktsoljan Low Smoke+ är en blandning av mineraloljor och syntetiska oljor. Den avger mycket lite rök och har extremt goda smörjegenskaper på motordetaljer som utsätts för hög belastning, så som exempelvis vevstakslager. Den passar bäst för motorsågar och röjsågar med en cylindervolym upp till 55 cm3. Denna olja avger väldigt låga rökutsläpp, vilket är särskilt viktigt när den används i produkter som ofta används i tätbebyggda områden. Den ger dessutom lägre motortemperatur, vilket ökar motorns livslängd. Husqvarna Low Smoke + ger mycket gott skydd mot skärning, kolrelaterad såväl som skärning p.g.a. mager bränsleblandning.

 

  • Halvsyntetiskt - Ja

Motorolja SAE 30 0,6L

husqvarna_sae30_motoroljaOlja av hög kvalitet för 4-takts gräsklipparmotorer.

Utmärkt skydd för motorn.

Motorolja SAE 30 1,4L

husqvarna_10w40_motoroljaOlja av hög kvalitet för 4-takts gräsklipparmotorer.

Utmärkt skydd för motorn.

Aspen 4

aspen_4Aspen 4 är en specialutvecklad alkylatbensin för fyrtaktsmotorer, som till exempel gräsklippare, jordfräsar och snöslungor.

Bränslet ger minsta möjliga miljöpåverkan och ger en betydligt bättre arbetsmiljö för användaren.

Aspen 4 är i stort sett fri från skadliga komponenter som bensen och andra aromater. Ett rent bränsle minimerar kolrester och avlagringar på motorns delar, vilket ger en jämnare och mer effektiv drift. Motorn blir lättare att starta, och dessutom tål bränslet lång tids lagring.

 

Finns även i 25L dunk.

 

Autofiller för 5-liters dunk

aspen_autofillerTillbehör för bränsle
Fyll på bränsle i dina maskiner enkelt och säkert med Aspen Autofiller. Fyllningen stoppas automatiskt när tanken är full, och anslutningen passar alla tanklock - även snabbkopplingar.

Hällpip för 5-liters dunk

aspen_hällpipTillbehör för bränsle
Hällpip i bränsleresistent, flexibelt material som passar för Aspens 5-liters dunkar. Pipen är utrustad med lock för att undvika spill och avdunstning.

 

Hällpip för 25-liters dunk

aspen_fillerTillbehör för bränsle
Hällpip i bränsleresistent, flexibelt material som passar för Aspens 25-liters dunkar. Pipen är utrustad med lock för att undvika spill och avdunstning, och luftning som minimerar kluckningseffekten när man häller ur dunken.

Tappkran för 25-liters dunk

aspen_tappkranTillbehör för bränsle och olja
Tappkran som passar till både 20-liters och 25-liters dunkar. Tappkranen är försedd med en luftningsfunktion för att undvika kluckningseffekten som ofta uppstår när man tappar ur dunken. Den är dessutom utrustad med ett lock som ska förhindra spill och avdunstning.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.