VIMEK

Vimek skördare

Vimek AB är marknadsledande i världen med tillverkning av moderna skogsmaskiner för gallring och skogsvård. Vi tillverkar unika, professionella och lätta, men samtidigt kraftfulla maskiner för dagens skogsbruk: skördare, skotare och kombimaskiner.

Vimek 870.1 Next Generation

Vimek 870

Vimeks största och mest kraftfulla skotare


Vår vilja är att erbjuda effektiva och skonsamma maskiner för gallring och skogsvård och vårt mål är att vara världsledande leverantör av skogsmaskiner i kompaktklass.

Vimek 610SE

vimek_610seVimek's mest kraftfulla skotare


Vimek 610 SE är vår mellan skotare med 5 000 kg lastkapacitet, kraftfull med ny Common Rail motor på 68 Hk steg 3B/4 Final, och modern hydrostat från Bosch Rexroth i kombination med vår redan väl beprövade vagn och kran.

Vimek 606TTW

vimek_606ttwSkotare med hög markfrigång och lågt marktryck


Vimek 606 TTW är en verklig trotjänare i många familjeskogsbruk. Den höga markfrigången och låga marktrycket ger en framkomlighet utan konkurrens. Den låga bränsleförbrukningen och investeringskostnaden ger en mycket god totalekonomi. Finns i olika vagnslängder och har ett brett utbud av tillbehör. Allt för att erbjuda en komplett maskin för många olika behov.

Vimek 404 DUO

vimek_404_duoSkördare och skotare, allt i samma maskin.


Vimek 404 DUO förenar det bästa av två världar. Den kombinerar en skördare och skotare i en och samma maskin. Effektivitet i småskaligt skogsbruk är viktigt. Behovet av smarta lösningar samt möjligheten att kombinera olika maskiner har hög efterfrågan idag. Det har vi tagit fasta på i utvecklingen av Vimek 404 DUO.

Vimek 404SE

Vimek_404se

Stark skördare med många möjligheter

 

Den styrbara framaxeln möjliggör olika breddalternativ på maskinen (1,80 m alt. 2,15 m). Förbättrad förarergonomi tack vare gummiupphängd hytt, ny och modern display och minispakar bidrar till en behaglig förarmiljö.

För mer information om Vimeks produktutbud 

klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare i Älmhult eller Ingelstad

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.