ENERGIFODER

Brogaarden Build Up Mix 20kg

Build_up_mix

Kvalitetsfoder till hästar som behöver förbättra hull, muskelbyggnad och styrka.

Build Up Conditioning Mix är ett välsmakande müslifoder speciellt utvecklat till hästar som ska förbättra muskelbyggnad, hull  och styrka.

Passar hästar med normalt temperament i träning samt hästar som är under uppbyggnad, hästar som har haft en längre viloperiod, samt hästar som ska till unghäst/kvalitetsbedömning eller som ska visas på annat sätt.

Brogaarden ERS cubes 20kg

brogaarden_ersLOW STARCH, HIGH PERFORMANCE
ERS Cubes är ett pelleterat foder som är lågt i stärkelse, passar nervösa, stressade hästar, där hull muskelbyggnad och styrka behöver förbättras. Fodret har ett högt energiinnehåll som kommer ifrån smältbara fibrer och olja. Bidrar till bättre uthållighet och till att hästar i hårt arbete skall hålla lagom hull och prestera optimalt.

High Energy Muesli 20kg

Krafft_high_energyHigh Energy Muesli
Ett ångkokt kompletteringsfoder för prestationshästar med en hög fetthalt och ett medelhögt proteininnehåll. Ger snabb och explosiv energi. Lämpligt till hästar med behov av mer energi som hästen snabbt tar upp och omvandlar.

 

  • Snabb energi
  • Ångkokt
  • GMO fria råvaror, läs mer om GMO HÄR
  • Plastsäck 20kg
  • Tänk på mineraltillförseln vid låg giva
  • Müsli

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.