HUSQVARNA AUTOMOWER

HUSQVARNA AUTOMOWER 305

husqvarna_305Husqvarna Automower® 305 har en kompakt design och passar perfekt för mindre, komplexa trädgårdar på upp till 600m2. Den hanterar enkelt sluttningar med en lutning på 40%. Plattformen med fyra hjul och systematisk passagehantering ger effektiv drift, och trippelsökningsfunktionen gör det enklare att hitta den snabbaste vägen hem till laddstationen. Utrustad med vädertimer, frostsensor och Automower® Connect@Home. Enkel att rengöra och tvätta med en slang.

 

 • Arbetskapacitet - 600 m² ±20%
 • Typisk laddningstid - 60 min
 • Högsta ljudnivå - 59 dB(A)

HUSQVARNA AUTOMOWER 310

husqvarna_310Effektiv robotgräsklippare med fyra hjul för större och mer komplicerade gräsområden. Passar medelstora områden upp till 1 000 m² och kan även hantera sluttningar med en lutning på 40%. Smart teknik leder automatiskt robotgräsklipparen genom trånga passager. Med det intuitiva menysystemet kan du anpassa inställningarna till när du vill att maskinen ska klippa. Skal i olika färger finns som tillval.

 

 • Arbetskapacitet - 1000 m² ±20%
 • Typisk laddningstid - 60 min
 • Högsta ljudnivå - 60 dB(A)

HUSQVARNA AUTOMOWER 315

husqvarna_315Avancerad robotgräsklippare med fyra hjul för större och mer komplicerade gräsområden. Passar medelstora områden upp till 1 500 m² och kan även hantera sluttningar med en lutning på 40%. Smart teknik anpassar klippningen efter hur snabbt gräset växer, möjliggör punktklippning av ett begränsat område med längre gräs och leder gräsklipparen genom trånga passager. Med det intuitiva menysystemet på den stora och användarvänliga skärmen kan du anpassa inställningarna till när du vill att maskinen ska klippa. Skal i olika färger finns som tillval.

 

 • Arbetskapacitet - 1500 m² ±20%
 • Typisk laddningstid - 60 min
 • Högsta ljudnivå - 60 dB(A)

HUSQVARNA AUTOMOWER 420

husqvarna_420Välutrustad, stor robotgräsklippare för effektiv klippning av svårhanterliga gräsytor. Passar större områden upp till 2 200 m² och kan hantera sluttningar med en lutning på hela 45%. Smart teknik anpassar klippningen efter hur snabbt gräset växer, möjliggör punktklippning av ett begränsat område med längre gräs och leder gräsklipparen genom trånga passager. Med den intuitiva menyn på den stora och användarvänliga skärmen kan du anpassa inställningarna till när du vill att maskinen ska klippa. Kan väljas i polarvitt.

 

 • Arbetskapacitet - 2200 m² ±20%
 • Typisk laddningstid - 50 min
 • Högsta ljudnivå - 58 dB(A)

HUSQVARNA AUTOMOWER 315X

husqvarna_315xHusqvarna Automower® 315X - en premiummodell i X-serien. Den klipper komplicerade gräsmattor på upp till 1 600 m2, hanterar smala passager och sluttningar på upp till 40 % och klarar av tuff terräng. Som en del av sortimentet i vår förstklassiga X-serie har Automower® Connect GPS-stöldspårning, GPS-stödd navigering och X-seriens design med lysdiodstrålkastare, främre stötfångare och specialfärgade navkapslar.

 

 • Arbetskapacitet - 1600 m² ±20%
 • Typisk laddningstid - 60 min
 • Högsta ljudnivå - 60 dB(A)

HUSQVARNA AUTOMOWER 430X

husqvarna_430xAvancerad och fullstor modell i X-serien från världsledaren inom robotgräsklippare. Smart nog att hantera stora och komplexa gräsmattor med flera smala passager, hinder, tuff terräng och sluttningar på upp till 45 %. GPS-stödd navigering och en mängd egenskaper, bland annat Automower® Connect, gör att den är det intelligenta sättet att hålla gräsmattan grön, frisk och perfekt klippt.

 

 • Arbetskapacitet - 3200 m² ±20%
 • Typisk laddningstid - 50 min
 • Högsta ljudnivå - 58 dB(A)

HUSQVARNA AUTOMOWER 450X

husqvarna_450xFörstklassig modell i X-serien som enkelt klarar utmaningarna med stora och komplexa gräsmattor med flera smala passager, hinder, tuff terräng och sluttningar på upp till 45%. GPS-stödd navigering och identifiering av fjärrobjekt ökar klipphastigheten och områdeskapaciteten. Appen Automower® Connect ger dig kontrollen: spåra, samspela och håll dig uppdaterad med en knapptryckning på skärmen, var du än befinner dig i världen.

 

 • Arbetskapacitet - 5000 m² ±20%
 • Typisk laddningstid - 60 min
 • Högsta ljudnivå - 59 dB(A)

HUSQVARNA AUTOMOWER 435X AWD

husqvarna_435xHusqvarna Automower® 435X AWD - en pionjär på robotmarknaden. En modell med fyrhjulsdrift som enkelt sköter gräsmattor på upp till 3,500 m², som klarar hinder, tuff terräng och backar med imponerande 70% lutning. Robotklipparen har X-line design och unikt ledat chassi för utmärkt manövrerbarhet. Utrustad med Automower® Connect.

 

 • Arbetskapacitet - 3500 m² ±20%
 • Typisk laddningstid - 30 min
 • Högsta ljudnivå - 62 dB(A)

tillbehör

Automover Endurance knivar

enduranceSnabba stålknivar med mjuk kärna och härdade eggar för extra livslängd och robusthet. Klipper med fyra vassa eggar för bättre resultat.

Anslutningskontakt

connectorAnslutningskontakt som användes för att koppla ihop begränsningskabel med laddstation.

Märlor

märlorMärlor för fixering av begränsningskabel till gräsmattan vid Automower installation

Reparationskit

reparationskitDet här är den perfekta utrustningen för dig som vill reparera mindre skador om en mekanisk skada skulle inträffa på begränsningskabeln. Det är också mycket praktiskt om du behöver ändra gränsen efter att ha gjort mindre justeringar av gräsmattans yta. Utvecklad för att enkelt kunna göra en säker installation. Fem meter begränsningskabel, sex kopplingar och tio häftklamrar ingår.

Dekal Flowerbed

skal_blommaFå en blommig gräsmatta med hjälp av din Husqvarna Automower®

Dekal Svenska flaggan

skal_flagga

Fira Sverige med ett tjusigt flagg-skal till din Husqvarna Automower®.

 

Dekal Geomap

skal_geomapGe din Husqvarna Automower® ett unikt skal med utseende av höjdkarta.

Dekal Ladybug

dekal_nyckelpigaMöt våren med en nyckelpiga i trädgården.

Skarvkoppling

skarvdonSkarvdon för reparation och förlängning av begränsningskabel. Kan även användas för att ansluta guidekabel.

Begränsningskabel Ø2,7mm

slinga_amBegränsningskabel från Husqvarna används för att definiera och säkerställa robotgräsklipparens arbetsyta. Passar alla Automower® installationer och är enkel att installera

Hus till Husqvarna Automower®

tak_amHusqvarna Automower® har utvecklats för att fungera i alla förhållanden. För att bibehålla dess eleganta finish så finns nu ett matchande Automower® hus som skyddar mot de långsiktiga effekterna av regn och solljus.

Display och knappsats är åtkomliga även under laddning tack vare den uppfällbara huven och alla anslutningar är åtkomliga genom kabelluckan

Terrängkit

terrängkitKit innehållande tunga bakhjul och hjulborstar för utmärkt grepp på sluttande gräsmattor.

Finstilt Husqvarna

Husqvarnas sortiment säljs enbart via Carl Nilssons Maskinaffär i Älmhult.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.