SÅ & GÖDSELHANTERING

Amazone såmaskiner

Amazones olika såmaskiner är byggda för att arbeta med höga hastigheter, oavsett om det är den bearbetande såmaskinen Cirrus, såmaskinen Citan eller precisionssåmaskinen EDX, som används huvudsakligen för majssådd.

 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare i Älmhult eller Ingelstad.

Frösåmaskiner Trejon

Trejon erbjuder två typer av frösåmaskiner från APV - spridning via tallrik eller pneumatiska. 

 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare.

Star-spridaren

Oavsett om du söker en gödsel-spridare till det egna jordbruket eller till maskinstationen har vi tack vare vårt breda sortiment och tillvalskoncept, möjlighet att till 100% tillgodose de höga kraven som ställs inom det moderna lantbruket. Tankvagnen skräddarsys och kundanpassas för att matcha kundens behov och krav.

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare.

Omrörare

omrörareAnvändandet av gödselomrörare är en viktig del i att få en fin blandning av flytgödsel för ett lyckat slutresultat. Trejon erbjuder högkvalitativa produkter från Speed och Pichon.

 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare

Oldby gödseltunna

olby.pngOlby-vagnen är alternativet för dig som vill ha mycket för pengarna. Tankvagnens unika byggnadssätt ger en låg tyngdpunkt och goda transportegenskaper.

En skräddarsydd produkt gör att du som kund enbart betalar för det du verkligen har behov av. Tankvagnen kan i efterhand tillläggsutrustas om behovet skulle förändras.

 

Stallgödselspridare

Stallgödselspridare som bygger på över 100 års erfarenhet.

 

Stallgödselspridare GT Bunning har ett stort utbud av olika modeller och storlekar för att möta kundens behov och de finns med både stående och liggande spridarvalsar. Stallgödselspridaren har en kraftig, robust och helsvetsad konstruktion med användarvänliga funktioner och konstruktioner. GT Bunning har utarbetat ett GPS-styrt system med styrfiler och vågceller för utmatning av perfekt giva s.k. "Precision Farming". Systemet med precisionsspridning kan styras automatiskt eller manuellt med vår styrenhet eller med inkoppling till kundens ISOBUS.

 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare.

Möre Gödselspridare

Möre_gödselspridareErkänt hög kvalitet med beprövad teknik och har funnits på den svenska marknaden i över 30 år. Den har genomgått tester av såväl Statens Maskinprovningar som av krävande lantbrukare.

Gödselspridarna har en kraftig ram och boggiekonstruktion samt en vagnskorg uppbyggd av fällbara lämmar. Bromsar på samtliga hjul, parkeringsbroms, parkeringsstöd, belysning, ögledrag samt en bakre lämsats som medföljer till samtliga modeller gör att spridaren även kan brukas som transportvagn.

Vagnarna är avsedda för spridning av fastgödsel, djupströbädd, kompost, hönsgödsel m.m.

 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra säljare.

Gödselskrapa

GödselskrapaVändbar gummiskrapa för skonsam rengöring. Går även att använda för vinterväghållning och snöslask. Med ett enkelt handgrepp ändras skäret från dragande till backande skrapfunktion.

Kontakta någon av våra maskinsäljare för mer information.

Älmhult eller Ingelstad.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.